Flitsbezorgers zoals Gorillas en Flink de moeite waard?

Direct € 25 korting bij Gorillas? Gebruik promo-code MN805429

Een auto overschrijven

Supersnelle bezorgdienst Gorillas heeft in een nieuwe investeringsronde bijna 1 miljard dollar (850 miljoen euro) opgehaald. Onder de investeerders bevindt zich ook maaltijdbezorger Delivery Hero.

Bezorgers klagen over Gorillas werkgever

Maar het gaat om meer dan het ontslag van Santiago (28). De medewerkers klagen over de arbeidsomstandigheden bij de Berlijnse start-up, die in slechts enkele maanden tijd is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en nu wereldwijd aan het uitbreiden is. Kağan Sümer, mede-oprichter en CEO van de voedselbezorgservice Gorillas, die iets meer dan een jaar bestaat, kijkt naar de magazijnen van zijn bedrijf als de kleedkamers uit zijn tijd als waterpolospeler. "Je gaat daar naar binnen en er speelt technomuziek", zegt Sümer in een interview met de startup-podcast OMR. "Iedereen daar heeft hetzelfde doel, ik vind het gewoon geweldig." Terwijl Gorillas potentiële werknemers "functionele, comfortabele en stijlvolle" uitrusting en een "energieke crew" belooft op haar website, vertelden acht werknemers VICE iets anders over werken bij de start-up: de leveranciers, die om voor de hand liggende redenen anoniem willen blijven, spreken van uitputtende leveringsschema's, chaotisch beheer en ontoereikende veiligheidsmaatregelen.

Hoe snel bezorgt Gorillas de boodschappen?

Gorillas stelt dat ze binnen minuten uw boodschappen leveren, testen van directloket.nl laten zien dat gorillas dit in de meeste gevallen niet waar kan maken. In veel gevallen komt de bezorger pas na 30 minuten opdagen. De vraag is of dit de moeite is, daar veel mensen binnen 15 minuten van een normale reguliere supermarkt wonen. Wint de luiheid en gemak tegenover de prijs?

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
Copyright 2022 - Directloket.nl | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden |